Paco Pérez

Paco Pérez és un reconegut Xef català que compta amb 5 estrelles Michelin. Dos al restaurant Miramar de Llançà i dues al restaurant Enoteca de l' hotel Arts de Barcelona, tots dos inspirats en el menjar i el productes frescos de la Mediterrània, que l'han fet mundialment famós en el món culinari. Al qual se suma el restaurant 5 (Cinc), l'aposta de Paco Pérez a l'Hotel Das Stue de Berlín.

A més Paco Pérez dirigeix la cuina de La Royale , la nostra hamburgueseria d'Autor , on les peces senceres de carn fresca entren cada matí per ser preparades i picades en una picadora refrigerada a 0 C. per no perdre la cadena de fred i aconseguir un minuciós control de qualitat. I finalment  per completar l'oferta gastronòmica més casual del xef Paco Pérez neix BAO BAR una izakaya (taberna japonesa) amb una carta per compartir, informal i divertida. És la primera taverna gastronòmica de Barcelona especialitzada en Baos d'autor.


Restaurant Miramar (2* Michelin)
Restaurant de gran prestigi internacional situat a Llança, de cuina d'autor. Particularment impressionant el seu menú degustació de 30 plats d'avantguarda.

Restaurant Enteca (2* Michelin)
Situat a l'Hotel Arts, (5 estrelles Gran Luxe ) a la ciutat de Barcelona .

Restaurant 5 (Cinc) (1* Michelín) 
En el recentment inaugurat Hotel Das Stue a Berlín, és l'extensió del Restaurant Miramar a Alemanya.

Restaurante La Royale
Hamburgueseria d'Autor, situada a la part alta de la ciutat de Barcelona, al mateix lloc que va acollir al mític restaurant Can Masana.

BAO Bar
La nova proposta casual de Paco Pérez. Una taverna amb taules a compartir que barreja tècniques asiàtiques i sabors catalans.