Carta

Carta Principio

El procés comença de zero cada matí, picar les millors peces fresques de carn disponibles
(wagyu, vedella, vaca, agnus, tonyina) en una picadora refrigerada a 0ºC.
per no perdre la cadena de fred, mantenint tota la substància i qualitat del producte. Condimentar
cadascuna d'elles amb diferents ingredients per crear receptes úniques i equilibrades
amb productes frescos i sempre que sigui possible locals i ecològics. Per aconseguir la
esponjositat necessària, amassar les hamburgueses a mà, evitant premsadores que fan perdre
aire i suc al producte. No menys important és disposar diàriament d'un pa fresc i sense
additius, que tingui la esponjositat i l'aroma adequats, treball de llargs mesos de proves. 
 

PER LLEPAR-SE'N ELS DITS
L'ensaladilla Russa
Aletes de pollastre, salsa de soja, mel, mirin
Croquetes d' "roba vella" (5 u)
Rabas de Pollastre amb arrebossat de kikos
Ous La Royale, ou organic, patates fregides, picada de bacó, pebrots de padrón
Costellam de por ibèric, a la brasa amb salsa barbacoa
 
MON VERD
Nachos amb alvocat, formatge, "pico de gallo"
Amanida Cesar, pollastre confitat, parmesà, bacó cruixent, enciam romana
Amanida de Cogollos, ventresca de tonyina, tomàquet, ceba tendra, oliva negra, api, vinagreta de mostassa
 
LES FREGIDES
Les nostres patates fregides
Patates reixeta ¡les nostres favorites!
Patates De luxe, tradicionals amb pell
Anelles de ceba
Alberginies arrebossades
 
 
LES NOSTRES HAMBURGUESES
Les nostres hamburgueses es poden demanar amb un "pa de debò" per a celíacs (+1.40)
La Royale Premium, wagyu, Stilton, lechuga romana, cebolla tierna, pepinillo, salsa Royale
Americana, vaca añeja, ketchup, lechuga, cheddar, tomate
Pollo a las finas hierbas, pollo rebozado, mayonesa de hierbas con un toque picante, lechuga
Italiana, vaca añeja, provolone, pesto rojo, cherry, champiñon, rúcula, piñones
Mextizaje, vaca añeja, guacamole, crema de cheddar, nachos, bacon, mayonesa chipotle
L'Empordà, vaca añeja, tomate, patatas paja, huevo frito, panceta ibérica
Big Boy Club, vaca añeja, Cheddar, pepinillo, cebolla, salsa americana
Coreana, cerdo ibérico, vaca añeja, goma wacame, shitake, miel, mayonesa picante
Nórdica, vaca añeja, crema finas hierbas, cebolla en osmosis, mayonesa Raiford
The Animals, vaca añeja, bacon, salsa especial, aros de cebolla en tempura, Cheddar
Atún, shitake, sésamo, soja germinada, salsa alga Nori
Infantil, vaca añeja, tomate, lechuga (Suplemento Queso +0,9)
MON DOLÇ
Brownie amb cremós de xocolata blanca
Tatin de poma, amb gelat de vainilla
Pastís de Cheesecake, amb coulise de gerds
El Nostre Lemon pie amb gelat de violetas
Pastís Red Velvet
Desgustació de pastissos
Carpaccio de pinya amb toffe i gelat de vainilla
Isoft con sus Toppings

Carta Final