Carta

Carta Principio

El procés comença de zero cada matí, picar les millors peces fresques de carn disponibles
(wagyu, vedella, vaca, agnus, tonyina) en una picadora refrigerada a 0ºC.
per no perdre la cadena de fred, mantenint tota la substància i qualitat del producte. Condimentar
cadascuna d'elles amb diferents ingredients per crear receptes úniques i equilibrades
amb productes frescos i sempre que sigui possible locals i ecològics. Per aconseguir la
esponjositat necessària, amassar les hamburgueses a mà, evitant premsadores que fan perdre
aire i suc al producte. No menys important és disposar diàriament d'un pa fresc i sense
additius, que tingui la esponjositat i l'aroma adequats, treball de llargs mesos de proves. 
 

PER LLEPAR-SE'N ELS DITS
Aletes de pollastre,, salsa de soja, mel i mirin
Cap de costella de porc ibèric ,a la brasa amb salsa barbacoa
Ou orgànic La Royale, patates fregides, bacó, pebrots de Padrón
No Nuggets, pit de pollastre arrebossat, crema de formatge, patates
Rotlles d'espinacs a la catalana amb ricota
Fajitas, de Salmó marinat, i tonyina vermella
Ensaladilla Russa d'en Paco
 
MON VERD
Niu de Nachos, guacamole, Cheddar, pic de gall
Cesar, pollastre confitat, parmesà, bacó cruixent, cruixent de pollastre i romana
Cabdells, ventresca de tonyina, tomàquet, ceba terna, oliva negra, apit,
vinagreta de mostassa
Amanida de Quinoa Tabulé, pebrot, tomàquet bombeta, passa sultana, ceba tendra, olives kalamata
Amanida de tomàquet de temporada, anxova, arbequina, cerfull, mató de Fonteta
 
LES FREGIDES
De luxe, tradicionals amb pell
Reixeta
Les nostres classiques
 
PER ACOMPANYAR LES FREGIDES
Salsa barbacoa
La nostra maionesa amb pernil i cibulet
Quètxup i pebrot del piquillo
Salsa brava
 
LES NOSTRES HAMBURGUESES
Les nostres hamburgueses es poden demanar amb un ?pa de debò? per a celíacs
Gaudeix de la nova tendència arribada de Nova York i Londres de combinar hamburgueses gurmet amb gintònics Premium
LA ROYALE PREMIUM
Wagyu, Stilton, romana, ceba tendra, cogombrets i salsa Royale
EUROPA
Vaca anyenca, provolone, pesto vermell, cirerols, xampinyons, ruca i pinyons
Pollastre a les fines herbes, pollastre arrebossat, maionesa d'herbes amb toc picant i enciam
Nórdica, vedella Blanca, crema de fines herbes, ceba en osmosis, maionesa Raiford
Mextizatge, vaca vella, guacamole, crema de cheddar, nachos, bacó i maionesa de chipotle
Das Stue, angus, tomàquet, patates palla, ou fregit, cansalada ibèrica i quetxup
AMÈRICA
Big Boy Club, angus, cheddar, cogombre, ceba, romana, salsa americana
ÀSIA
Tonyina, xiitake, soja germinada i salsa d'alga nori
Coreana, presa ibèrica,vaca anyenca, goma wacame,shitake, mel, maionesa picant
OCEANIA
Vegetal,tofu, pastanaga, mongetes, blat de moro, pebrot vermell, alvocat, cigrons, soja germinada, mesclum, xampinyons, maionesa vegetal
ÀFRICA
The Animals 180 gr, vaca anyenca, bacó, salsa especial, anelles de ceba en tempura, Cheddar
CINC CONTINENTS
5 Mini-Hamburgueses
POSTRES
El nostre pastiser elabora les postres amb productes ecològics
Brownie, gelat de vainilla i xocolata blanca
Pastis tebi de mascarpone amb gelat de llet d'ovella
Pera caramelitzada, toffe i escuma de xocolata
Mató "Bosque" amb gelat d'albercoc
Suspir llimoner, amb dolç de llet i merenga d'oporto
Pastís de xocolata
Pastís de Tiramisú, amb crumble de cafè
Pastís de Crumble de poma, amb gelat de poma al forn
Pastís de Carrot Cake, amb gelat de cardamom
Pastís de Cheescake, amb fruita de temporada
Petit fours

Carta Final