Carta

Carta Principio

El procés comença de zero cada matí, picar les millors peces fresques de carn disponibles
(wagyu, vedella, vaca, agnus, tonyina) en una picadora refrigerada a 0ºC.
per no perdre la cadena de fred, mantenint tota la substància i qualitat del producte. Condimentar
cadascuna d'elles amb diferents ingredients per crear receptes úniques i equilibrades
amb productes frescos i sempre que sigui possible locals i ecològics. Per aconseguir la
esponjositat necessària, amassar les hamburgueses a mà, evitant premsadores que fan perdre
aire i suc al producte. No menys important és disposar diàriament d'un pa fresc i sense
additius, que tingui la esponjositat i l'aroma adequats, treball de llargs mesos de proves. 
 


Descarregar carta en .pdf

PER LLEPAR-SE'N ELS DITS
L'ensaladilla Russa 6,0
Aletes de pollastre, salsa de soja, mel, mirin 6,8
Croquetes d' "roba vella" (5 u) 6,5
Rabas de Pollastre amb arrebossat de kikos 6,5
Ous La Royale, ou organic, patates reixeta, picada de bacó, pebrots de padrón 6,8
Costellam de por ibèric, a la brasa amb salsa barbacoa 8,5
Les braves d'en Bruno 4,5
Alberginies arrebossades amb xarop d'atzavara 3,5
 
MON VERD
Nachos amb alvocat, formatge, "pico de gallo" 6,5
Amanida Cesar, pollastre confitat, parmesà, bacó cruixent, enciam romana 6,5
Amanida de Cogollos, ventresca de tonyina, tomàquet, ceba tendra, oliva negra, api, vinagreta de mostassa 8,5
 
LES FREGIDES
Les nostres patates fregides 2,5
Patates reixeta ¡les nostres favorites! 2,5
Sweet Potatoes 4,5
 
 
LES NOSTRES HAMBURGUESES
Les nostres hamburgueses es poden demanar amb un "pa de debò" per a celíacs (+1.40)
La Royale Premium, wagyu, Stilton, lechuga romana, cebolla tierna, pepinillo, salsa Royale 17,9
Americana, vaca añeja, ketchup, lechuga, cheddar, tomate 9,9
Pollo a las finas hierbas, pollo rebozado, mayonesa de hierbas con un toque picante, lechuga 10,9
Italiana, vaca añeja, provolone, pesto rojo, cherry, champiñon, rúcula, piñones 11,9
Mextizaje, vaca añeja, guacamole, crema de cheddar, nachos, bacon, mayonesa chipotle 11,9
L'Empordà, vaca añeja, tomate, patatas paja, huevo frito, panceta ibérica 11,9
Big Boy Club, vaca añeja, Cheddar, pepinillo, cebolla, salsa americana 13,5
Coreana, cerdo ibérico, vaca añeja, goma wacame, shitake, miel, mayonesa picante 11,9
Nórdica, vaca añeja, crema finas hierbas, cebolla en osmosis, mayonesa Raiford 11,9
The Animals, vaca añeja, bacon, salsa especial, aros de cebolla en tempura, Cheddar 12,5
Atún, shitake, sésamo, soja germinada, salsa alga Nori 15,9
Infantil, vaca añeja, tomate, lechuga (Suplemento Queso +0,9) 8,0
MON DOLÇ
Brownie amb cremós de xocolata blanca 5,5
Tatin de poma, amb gelat de vainilla 6,5
Pastís de Cheesecake, amb coulise de gerds 5,5
El Nostre Lemon pie amb gelat de violetas 7,0
Pastís Red Velvet 5,5
Desgustació de pastissos 12,0
Bao Dolç 5,0
Isoft con sus Toppings 5,0

Carta Final