Carta
El procés comença de zero cada matí, picar les millors peces fresques de carn disponibles
(wagyu, vedella, vaca, agnus, tonyina) en una picadora refrigerada a 0ºC.
per no perdre la cadena de fred, mantenint tota la substància i qualitat del producte. Condimentar
cadascuna d'elles amb diferents ingredients per crear receptes úniques i equilibrades
amb productes frescos i sempre que sigui possible locals i ecològics. Per aconseguir la
esponjositat necessària, amassar les hamburgueses a mà, evitant premsadores que fan perdre
aire i suc al producte. No menys important és disposar diàriament d'un pa fresc i sense
additius, que tingui la esponjositat i l'aroma adequats, treball de llargs mesos de proves.
PER LLEPAR-SE'N ELS DITS |
---|
Aletes de pollastre,, salsa de soja, mel i mirin |
Cap de costella de porc ibèric ,a la brasa amb salsa barbacoa |
Ou orgànic La Royale, patates fregides, bacó, pebrots de Padrón |
No Nuggets, pit de pollastre arrebossat, crema de formatge, patates |
Rotlles d'espinacs a la catalana amb ricota |
Fajitas, de Salmó marinat, i tonyina vermella |
Ensaladilla Russa d'en Paco |
MON VERD |
---|
Niu de Nachos, guacamole, Cheddar, pic de gall |
Cesar, pollastre confitat, parmesà, bacó cruixent, cruixent de pollastre i romana |
Cabdells, ventresca de tonyina, tomàquet, ceba terna, oliva negra, apit, vinagreta de mostassa |
Amanida de Quinoa Tabulé, pebrot, tomàquet bombeta, passa sultana, ceba tendra, olives kalamata |
Amanida de tomàquet de temporada, anxova, arbequina, cerfull, mató de Fonteta |
LES FREGIDES |
---|
De luxe, tradicionals amb pell |
Reixeta |
Les nostres classiques |
PER ACOMPANYAR LES FREGIDES |
---|
Salsa barbacoa |
La nostra maionesa amb pernil i cibulet |
Quètxup i pebrot del piquillo |
Salsa brava |
LES NOSTRES HAMBURGUESES | |||
---|---|---|---|
Les nostres hamburgueses es poden demanar amb un ?pa de debò? per a celíacs | |||
Gaudeix de la nova tendència arribada de Nova York i Londres de combinar hamburgueses gurmet amb gintònics Premium | |||
LA ROYALE PREMIUM | |||
Wagyu, Stilton, romana, ceba tendra, cogombrets i salsa Royale | |||
EUROPA | |||
Vaca anyenca, provolone, pesto vermell, cirerols, xampinyons, ruca i pinyons | |||
Pollastre a les fines herbes, pollastre arrebossat, maionesa d'herbes amb toc picant i enciam | |||
Nórdica, vedella Blanca, crema de fines herbes, ceba en osmosis, maionesa Raiford | |||
Mextizatge, vaca vella, guacamole, crema de cheddar, nachos, bacó i maionesa de chipotle | |||
Das Stue, angus, tomàquet, patates palla, ou fregit, cansalada ibèrica i quetxup | |||
AMÈRICA | |||
Big Boy Club, angus, cheddar, cogombre, ceba, romana, salsa americana | |||
ÀSIA | |||
Tonyina, xiitake, soja germinada i salsa d'alga nori | |||
Coreana, presa ibèrica,vaca anyenca, goma wacame,shitake, mel, maionesa picant | |||
OCEANIA | |||
Vegetal,tofu, pastanaga, mongetes, blat de moro, pebrot vermell, alvocat, cigrons, soja germinada, mesclum, xampinyons, maionesa vegetal | |||
ÀFRICA | |||
The Animals 180 gr, vaca anyenca, bacó, salsa especial, anelles de ceba en tempura, Cheddar | |||
CINC CONTINENTS | |||
5 Mini-Hamburgueses |
POSTRES | |||
---|---|---|---|
El nostre pastiser elabora les postres amb productes ecològics | |||
Brownie, gelat de vainilla i xocolata blanca | |||
Pastis tebi de mascarpone amb gelat de llet d'ovella | |||
Pera caramelitzada, toffe i escuma de xocolata | |||
Mató "Bosque" amb gelat d'albercoc | |||
Suspir llimoner, amb dolç de llet i merenga d'oporto | |||
Pastís de xocolata | |||
Pastís de Tiramisú, amb crumble de cafè | |||
Pastís de Crumble de poma, amb gelat de poma al forn | |||
Pastís de Carrot Cake, amb gelat de cardamom | |||
Pastís de Cheescake, amb fruita de temporada | |||
Petit fours |