La Nostra História

Tot va començar amb un somni ...

Un dia Albert va citar al seu amic Javier per comentar-li que volia obrir un restaurant , una d'aquestes assignatures pendents . Per a això necessitava un soci en el qual confiés cegament i allà en un sofà de casa , cervesa en mà , es va començar a forjar la idea. No van trigar a començar a parlar d'una de les seves passions , l'hamburguesa , i van fer un recorregut per les millors hamburgueseries de Chicago , NY , Londres, Berlín ... i van arribar a una conclusió : no hi ha hamburgueseries que tractin el seu producte des d'un punt de vista estrictament gourmet.

Javier no va dubtar a contactar amb el seu bon amic Paco Pérez , xef reconegut , cinc estrelles Michelin . Paco ho va veure claríssim des del principi " És una idea fantàstica però arriscada , us atreviu ? " Per fer hamburgueses gourmet la cuina ha de funcionar com un restaurant gourmet , amb molt personal de cuina qualificat i ben organitzat.

El procés comença de zero cada matí , picar les millors peces fresques de carn disponibles per elaborar cada hamburguesa ( Wayu , Estruç , Vedella , Vaca , Angus, Tonyina ... ) en una picadora refrigerada a 0 º C. per mantenir el producte amb la qualitat i gust que l'elaboració dels nostres productes requereix. Condimentar cadascuna d'elles amb diferents ingredients per crear receptes úniques i equilibrades amb producte local i ecològic sempre que sigui possible, per garantir la seva frescor . Evitem l'ús de premsadores, elaborant les hamburgueses a mà , de manera que resulten esponjoses i molt més sabròses . No menys important és disposar diàriament d'un pa artesanal sense additius , treball de llargs mesos de proves .

Mentre buscaven la ubicació adequada , un dia Albert va passar per davant de l'antic Can Massana , mític restaurant dels anys setanta , ¡ es traspassava ! i no va dormir fins a aconseguir convèncer el seu soci que aquest era el lloc adequat , cosa que només veia ell .

Ja en marxa el projecte i a dues setmanes de començar , Javier es va despertar a mitjanit amb l’ ingredient que feia dies buscava , va cridar a un vell amic , Rafa Barrera, el millor Gin Tonic Màster que coneixia i li va proposar maridar les millors hamburgueses amb els seus magnífics Gin & Tonic .

Rafa va respondre , "És la tendència que està començant ara mateix a Londres i NYC " , no s'ho va pensar ni un moment i als dos dies estaven reunits els quatre a Barcelona .

El somni es va convertir en realitat , la resta és història...