Premsa

Versió PDF: Descarregar
Mitjà: La Vanguardia - Viure
Autor: Cristina Jolonch
Data: 01-06-2014

S’intenta donar vida a espais on passin coses, com pretenen els amos del nou Doble –el logo són dos rombes–, que està apunt d’aixecar el teló. És un ampli local situat als baixos del seu restaurant, L’Eggs, dirigit per Paco Pérez i en què hi haurà música en directe, tapes –des d’ostres fins a dim sum, nem o panets amb farcits originals–.
Versió PDF: Descarregar
Mitjà: Cuina
Autor: Inés Butron
Data: 26-12-2011

Antartida: La proposta més atrevida i dolça de La Royale. combina fruita i gelat amb cacau i coulis de maduixa. La sorpresa està garantida per als més llaminers.
Versió PDF: Descarregar
Mitjà: Menjar i Beure
Autor: Ricard Martín
Data: 05-10-2011

L'hamburguesa viatjada. Amb lával i les idees de Paco Pérez, xef de tres estrelles Michelin, La Royale ofereix dotze hamburgueses amb carn dels cinc continets.
Versió PDF: Descarregar
Mitjà: El Pais de Catalunya
Autor: Alba Casanovas
Data: 29-09-2011

Ambientat en l'aviació clássica i en la caça, el restaurant sembla el lloc de descans idíl.lic d'un viatger o un aventurer.